website
Snelle levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

Montage Van Glazen Schuifwanden

ies je voor montage dan checken wij altijd dubbel de bestelling en komen wij helemaal gratis inmeten en advies geven op bij jouw thuis.

Montageservice rekenen wij per project. Dus niet per glazen schuifwand, wel zo voordelig! Bij plaatsing van 2 of meer glazen schuifwanden rekenen wij dus één keer montageservice.

 • Bij de keuze van complete glazen schuifwanden is het mogelijk om te kiezen voor de montageservice.
  Voeg dit toe aan je winkelwagen en de montagekosten worden toegevoegd aan het totaalbedrag. Afrekenen met iDeal, bankoverschrijving of kies voor achteraf betalen met PIN.

 • Na het plaatsen van de bestelling neemt onze klantenservice in enkele dagen contact met je op.
  Na het plaatsen van de bestelling inclusief montage nemen wij telefonisch contact op. Dit volgt binnen enkele dagen na plaatsen van de opdracht. Hierop volgend zal onze planner contact opnemen om een ​​afspraak te plannen. Wij proberen binnen 14 dagen een afspraak bij jouw thuis te plannen zodat wij nauwkeurig de uitvoering kunnen uitvoeren.

 • Afspraak bij u thuis om de glazen schuifwand in te meten.
  Om een ​​goed beeld te krijgen van de situatie en eventuele vragen te beantwoorden komen we inmeten. Tijdens deze afspraak hebben we ook een aantal voorbeelden bij ons van het profiel, handgrepen etc. We spreken ook samen nauwkeurig de details door. En misschien ontstaan ​​er verborgen eerdere ideeën en passen we de glazen schuifwand aan. Dat is natuurlijk mogelijk. Alle verdere details over de plaatsing kunnen besproken worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een fundering op te leveren, maar kunt dit ook door ons laten doen.

 • Wij plannen de montagedag.
  De plaatsing vindt in de regel plaats binnen tien weken na de inmeetafspraak. Doorgaans begonnen we elkaar ontmoetten tussen 07:30 uur en 08:00 uur. Onze mensen gaan pas weg bij een tevreden klant.

Zo wordt het wel heel eenvoudig om uw overkapping te voorzien van een glazen schuifwand . Wij zorgen ervoor dat alles netjes en zorgvuldig wordt gemonteerd. Een Aluminium funderingskoker kunnen wij ook verzorgen.

Wil je gebruik maken van onze montageservice? Bestel de montage mee met de bestelling en wij nemen contact op voor het maken van een adviesafspraak en meten wij de wand in.

Voeg een kortingsbon toe

Wat zoek je?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail