website
Snelle levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

Montage van een Terrasoverkapping

Care4Gardens werkt nauw samen met duurzame en leveranciers, waardoor wij direct verminderen van onzer kunnen wij een lage prijs hanteren voor de beste kwaliteit. Dit geldt voor onze terrasoverkappingen, Pergola's en Douglas overkappingen. Ook zijn onze montagekosten erg laag en flexibel, deze zijn altijd gebaseerd op de wens van de klant. Daarnaast zijn wij erg flexibel over de planning van de levering van montage van uw terrasoverkapping.

Wij vragen voordat de montage dus altijd foto's van de plaats waar gemonteerd moet worden. Zo voorkomen wij dat onze monteurs (en u natuurlijk ook) voor eventuele verrassingen komen te staan.

Wat valt er onder standaard montage van een terrasoverkapping?

 • De terrasoverkapping plaatst tegen een rechte houten muur zonder obstakels.
 • Bij een gevel met isolatie plaatsen wij tot maximaal 10 centimeter isolatie. In alle andere gevallen dienen de bevestigingsmiddelen vooraf zelf geplaatst te worden.
 • De terrasoverkapping plaatsen wij op een afschot van 8° (hiervan wijken wij niet af).
 • Het plaatsen van een eventuele financiering onder de staanders van de terrasoverkapping (als deze in de offerte wordt meegenomen).
 • Het afkitten van het muurprofiel (niet de zijligger(s) van de overkapping).
 • Het eruit halen van de bestrating (op zandbed) op de plaats waar de staanders en eventuele glazen schuifdeuren komen (niet het terug erin leggen).
 • Als het dak in de breedte ingekort moet worden, wordt bij een polycarbonaat dak één plaat ingekort.
 • Het afzagen van een eventuele regenpijp (het aansluiten van de HWA of verleggen van een regenpijp doen wij niet). Wilt u niet dat deze af wordt gezaagd? Zorg ervoor dat u dit van tevoren verlegd heeft.
 • Het plaatsen van alle producten: de terrasoverkapping inclusief volledige accessoires. Ook de hemelwaterafvoer zit inbegrepen. Dit wordt boven of onder indien de grond klaar gelegd, zodat u deze gewenste verder aan kunt sluiten. Dit aansluiten doen onze monteurs dus niet.

Monteren van accessoires

Wij hebben allerlei accessoires in ons assortiment om uw terrasoverkapping uit te delen. onzichtbaar vindt u informatie over wat er onder standaard montage valt per accessoire.

Glazen schuifwanden

 • De glazen schuifdeuren plaatsen wij op een rechte ondergrond ,zonder obstakels, die waterpas is (obstructies zijn bijvoorbeeld uitstekende objecten, planten etc.).
 • De rail plaatsen wij op een funderingskoker (als deze in de offerte wordt meegenomen). Zorgt u zelf voor de financiering, dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Dit betekent dat wij geen garantie bieden op verzakkingen of oneffenheden op de vloer waardoor de eventuele deuren scheef kunnen gaan staan.
 • Eventuele accessoires wij ook; zoals glasopvang, tochtstrips en deurgrepen of plakgrepen (als deze in de offerte worden meegenomen).

Zijspie en zijwand

 • Een polycarbonaat zijspie/zijwand maken wij ter plekke op maat. De zijspie/zijwand zetten wij vervolgens in elkaar gezet en deze samengesteld aan de terrasoverkapping.
 • Een glazen zijspie leveren wij in een punt van 8 graden. Een maatwerk zijspie is niet mogelijk.

Ledverlichting

 • De ledverlichting leveren wij stekkerklaar. Stekkerklaar wil zeggen dat de verlichting met een stekker wordt geleverd en dus niet op een stroompunt aan wordt gesloten. De transformator plaatst wij onder een kliklijst in het muurprofiel. U kunt bij de monteur zelf aangeven waar u wilt dat de transformator in het muurprofiel komt, zodat de stekker daar werkt. Het snoer van de stekker is 50 cm lang. U kunt veilige verlengkabels bijbestellen. Deze verlengkabels verlengen de kabel van de transformator naar het ledlampje. Deze zijn meestal alleen nodig bij overkappingen die breder zijn dan 6 meter.

Voorbeelden van situaties die extra montagekosten met zich meebrengen

NB Als één van onderstaande situaties bij u van toepassing is, dient u dit altijd voor de terrasoverkapping bij ons aan te geven.

 • Het verwijderen van meubels, bloempotten, bloembakken en planten ed van de plaats waar de overkapping geplaatst moet worden.
 • Het plaatsen van een extra afvoer (HWA) in de overkapping.
 • Het plaatsen tegen een muur die niet van baksteen is van met bijvoorbeeld verspringingen en/of obstakels erin.
 • Alle dakplaten van een terrasoverkapping met polycarbonaat dak, zelfs laten maken als de overkapping moet worden ingekort in de breedte.

Staat uw situatie hierboven niet genoemd, maar twijfelt u of het onder standaard montage valt? Vraag het ons dan gerust. Heeft u nog vragen over de standaard montage van een terrasoverkapping? Laat gerust een reactie achter en we zullen uw vraag zo snel mogelijk antwoorden.

Wat zoek je?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail