website
Snelle levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

Maak jouw veranda herfstklaar met Care4Gardens

Maak jouw veranda herfstklaar met deze vier tips!

De warme truien, regenjassen en kopjes warme chocomel (van Glühwein) mogen weer! De herfst is begonnen. De eerste bladeren vallen van de bomen. De tuin moet weer verzorgd worden.

Een keer goed verzamelen en verzamelen is daarom nooit weg. Maar vergeet zeker jouw v eranda van tuinkamer niet. Maak deze herfstklaar zodat je ook in het najaar nog lekker kunt genieten. Met deze vier tips heb je het zo voor elkaar!

Het begint met een goede schoonmaakbeurt

Een paar fikse buien, de stof en laten we zeker de pollen niet vergeten. De afgelopen zomer heeft flink wat sporen op onze tuinmeubels en tuin. Zelfs onder een overkapping.

Daarom is een goede schoonmaakbeurt zeker op zijn plek. Maar niet beloond. Met een tuinslang is dit klusje zo klaar.

Spuit uw tuinmeubelen eenvoudig af met hoge druk. Indien nodig ga je ze nog niet eens met een virtueel doek. Zo zijn ze in een mum van tijd weer als nieuw! Klaar voor nog een seizoen genieten.

Heeft jouw terras ook een opfrisser nodig? Komt het mos en het onkruid door de stenen van het hout? Gebruik dan een vlakreiniger om ook dat vuil te verwijderen. Zo simpel kan het zijn!

Het verwijderen van bladeren

Zowel je tuin als je veranda of tuinkamer worden in de herfst bedolven onder bladeren. Om onnodige schade te voorkomen is het zaak om bladeren en ander loszittend vuil goed te verwijderen. Ga aan de slag met een bladblazer om de losse bladeren te verwijderen.

Het dak ga je te lijf met water. Let op: maak eenvoudig gebruik van zachte borstels en sponsen en gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Met een sopje en een spons is het klusje zo klaar. De hoge spuitdruk kun je voor je veranda de beste links laten liggen.

Wat zoek je?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail