website
Snelle Levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

Montage Van Glazen Schuifwanden

ies je voor montage dan checken wij altijd dubbel de bestelling en komen wij geheel gratis inmeten en advies geven op bij jouw thuis.

Montageservice rekenen wij per project. Dus niet per glazen schuifwand, wel zo voordelig! Bij plaatsing van 2 of meer glazen schuifwanden rekenen wij dus één keer montageservice.

 • Bij de keuze van complete glazen schuifwanden  is het mogelijk om te kiezen voor de montageservice.
  Voeg dit toe aan je winkelwagen en de montagekosten worden toegevoegd aan het totaalbedrag. Afrekenen kan met iDeal, bankoverschrijving of kies voor achteraf betalen met PIN.

 

 • Na het plaatsen van de bestelling neemt onze klantenservice in enkele dagen contact met je op.
  Na het plaatsen van de bestelling inclusief montage nemen wij telefonisch contact op. Dit telefoontje volgt binnen enkele dagen na plaatsen van de opdracht. Hierop volgend zal onze planner contact opnemen om een afspraak te plannen. Wij proberen binnen 14 dagen een afspraak bij jouw thuis te plannen zodat wij nauwkeurig de uitvoering kunnen bespreken.

 

 • Afspraak bij u thuis om de glazen schuifwand in te meten.
  Om een goed beeld te krijgen van situatie en eventuele vragen te beantwoorden komen we inmeten. Tijdens deze afspraak hebben we ook een aantal voorbeelden bij ons van het profiel, handgrepen etc. We spreken ook samen nauwkeurig de details door. En misschien ontstaan er daardoor betere ideeën en passen we de glazen schuifwand aan. Dat is natuurlijk mogelijk. Alle verdere details over de plaatsing kunnen worden besproken. Je kunt er voor bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een fundering op te leveren, maar kunt dit ook door ons laten doen.

 

 • We plannen de montagedag.
  De plaatsing vindt in de regel plaats binnen tien weken na de inmeetafspraak. Doorgaans beginnen we met het monteren tussen 07:30 uur en 08:00 uur. Onze mensen gaan pas weg bij een  tevreden klant.

Zo wordt het wel heel eenvoudig om jouw overkapping te voorzien van een glazen schuifwand. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en zorgvuldig gemonteerd wordt. Een Aluminium funderingskoker kunnen wij eventueel ook verzorgen.

Wil je gebruik maken van onze montageservice? Bestel de montage mee met de bestelling en wij nemen contact op voor het maken van een adviesafspraak en meten wij de wand in. 

Add A Coupon

Waar bent u naar op zoek?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail