website
Snelle Levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

In de winter Genieten van uw Tuinkamer

Buiten zijn. Da’s hartstikke gezond. Je geniet van de frisse buitenlucht. Voelt de zon op je gezicht. En krijgt een flinke dosis vitamine D binnen. Iets waar veel mensen - zeker in de winter - een tekort aan hebben.

Toch blijft het lastig om daadwerkelijk de deur uit te gaan. Je zit toch liever met een dekentje op de bank, zeker bij slecht weer. Een overkapping of Verasol tuinkamer biedt de oplossing. Hoe? Dat lees je hier.

Geniet beschut onder jouw overkapping

Als je jouw overkapping uitbreidt met glazen schuifwanden of een aluminium schuifpui, zit je helemaal perfect. Wind maakt in dat geval absoluut geen kans.

Wat is het verschil tussen glazen schuifwanden en een aluminium schuifpui? We leggen het uit.

Glazen Schuifwanden zijn volledig van glas. Hierdoor laten ze veel licht binnen. Deze wanden zijn uitgerust met handige deurmeenemers, zodat je niet elk glaspaneel afzonderlijk hoeft te verplaatsen. Met tochtstrips zorg je ervoor dat er minder kou binnenkomt als de wanden gesloten zijn. 

Een Schuifpui van aluminium is een verplaatsbare glazen wand met meerdere glaspanelen en een aluminium frame. Deze biedt een nog betere bescherming tegen regen en wind.

Reageer

Waar bent u naar op zoek?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail