website
Snelle Levering! Bestel nu Betaal Achteraf!

Maak jou veranda herfstklaar met Care4Gardens

Maak jouw veranda herfstklaar met deze vier tips! 

De warme truien, regenjassen en kopjes warme chocomel (of Glühwein) mogen weer! De herfst is begonnen. De eerste bladeren vallen van de bomen. De tuin moet weer verzorgd worden.

Een keer goed opruimen en schoonmaken is daarom nooit weg. Maar vergeet zeker jouw veranda of tuinkamer niet. Maak deze herfstklaar zodat je ook in het najaar nog lekker kunt genieten. Met deze vier tips heb je het zo voor elkaar!

Het begint met een goede schoonmaakbeurt 

Een paar fikse buien, het stof en laten we zeker de pollen niet vergeten. Afgelopen zomer heeft flink wat sporen achtergelaten op onze tuinmeubels en tuin. Zelfs onder een overkapping.

Daarom is een goede schoonmaakbeurt zeker op zijn plek. Maar niet getreurd. Met een tuinslang is dit klusje zo geklaard.

Spuit jouw tuinmeubelen eenvoudig af met hoge druk. Indien nodig ga je ze nog even na met een vochtige doek. Zo zijn ze in een mum van tijd weer als nieuw! Klaar voor nog een seizoen genieten.

Heeft jouw terras ook een opfrisser nodig? Komt het mos en het onkruid door de stenen of het hout? Gebruik dan een vlakreiniger om ook dat vuil te verwijderen. Zo simpel kan het zijn!

Het verwijderen van bladeren 

Zowel je tuin als je veranda of tuinkamer worden in de herfst bedolven onder bladeren. Om onnodige schade te voorkomen is het zaak om bladeren en ander loszittend vuil goed te verwijderen. Ga aan de slag met een bladblazer om de losse bladeren te verwijderen.

Het dak ga je te lijf met water. Let op: maak enkel gebruik van zachte borstels en sponzen en gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Met een sopje en een spons is het klusje zo geklaard. Die hogedruk spuit kun je voor je veranda het beste links laten liggen.

Waar bent u naar op zoek?


Populaire zoektermen  Glazen schuifwand 3 rail  Terrasoverkapping 6x3  glazen schuifwand 4 rail