Betaling achteraf Mogelijk!

Overkappingen met glas: Stijlvol genieten van uw tuin

overkapping met glas

Bent u op zoek naar een manier om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten? Overweeg dan een overkapping met glas! Bij Care4Gardens bieden wij een ruim assortiment aan van deze stijlvolle en praktische overkappingen, die uw tuin een luxe uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen weer en wind. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over overkappingen met glas.

Wat is een overkapping met glas? 

Een overkapping met glas is een constructie die uw terras of tuin bedekt met een dak van glas. Hierdoor ontstaat er een beschutte ruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Het glas beschermt u tegen regen, wind en sneeuw, terwijl u toch kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast biedt een overkapping met glas een moderne uitstraling aan uw tuin. De glazen dakplaten laten veel licht door en geven uw terras een ruimtelijk gevoel. Overkappingen met glas zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedere tuin een geschikte optie is.

Een stijlvol design met praktische voordelen

Een van de voordelen van overkappingen met glas is het stijlvolle design. Het glas zorgt voor een transparante uitstraling en geeft uw tuin een moderne look. Bij Care4Gardens bieden wij verschillende soorten glazen overkappingen aan, waardoor er voor iedere tuin een geschikte optie is. Zo hebben wij onder andere glazen overkappingen met een plat dak, piramidedak of lessenaar dak. Naast het mooie design biedt een overkapping met glas ook praktische voordelen. Zo beschermt het glas uw tuinmeubelen en andere spullen tegen regen, wind en sneeuw, waardoor deze langer meegaan. Daarnaast kunt u met een overkapping met glas ook tijdens regenachtige dagen of koude avonden van uw tuin genieten, zonder dat u nat wordt of het koud krijgt.

Maatwerk mogelijkheden

Bij Care4Gardens begrijpen wij dat geen enkele tuin hetzelfde is en dat iedereen zijn eigen wensen en eisen heeft als het gaat om een overkapping met glas. Daarom bieden wij ook maatwerk mogelijkheden aan. Onze experts kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden en uw wensen vertalen naar een op maat gemaakte overkapping met glas. Zo krijgt u een overkapping met glas die perfect past bij uw tuin en uw levensstijl.

Professionele installatie

Bij Care4Gardens staan wij niet alleen garant voor kwalitatieve overkappingen met glas, maar ook voor professionele installatie. Onze vakkundige medewerkers komen bij u thuis om de overkapping op professionele wijze te installeren. Hierdoor hoeft u zelf niets te doen en kunt u snel genieten van uw nieuwe overkapping met glas. Al metal is een overkapping met glas is een mooie en praktische manier om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten. Bij Care4Gardens bieden wij een ruim assortiment aan van deze stijlvolle overkappingen, die wij op maat kunnen maken voor uw tuin. Daarnaast staan wij garant voor professionele installatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe overkapping met glas.

Waar bent u naar opzoek?

Uw Winkelwagen